Pitkäjänteistä
yhteistyötä.

Olemme vuosia varmistaneet, että eturivin yritykset saavat tuotteensa myyntiin sinne, minne ne kuuluvat. Suurin kiitos onnistumisesta on nähdä päämiestemme menestys omissa tuoteryhmissään.

2003

Oy Eckes-Granini Finland Ab

“Salesmart Oy on vastannut kenttämyynnistämme jo vuodesta 2003. Osuutemme mehumarkkinoista on kasvanut edelleenkin ja päivittäinen tekeminen SalesMartin kanssa sujuu mutkattomasti. Myynnin ulkoistaminen mahdollisti myyntiin liittyvien ylimääräisten kulujen karsimisen sekä selkeämmän ennustettavuuden. Samalla onnistuimme karsimaan myös myynnin johtamiseen liittyviä piilokuluja."

Torsti Hurmerinta
Kaupallinen johtaja
Oy Eckes-Granini Finland Ab

2006

Altia

"Juhlistimme vuonna 2016 Salesmartin kanssa 10-vuotista menestyksekästä yhteistyötaivalta. Salesmartissa olemme arvostaneet vahvoja kontakteja ja hyviä suhteita päivittäistavarakaupan myymälöihin ja luotettavaa yhteistyötä molempiin suuntiin. Salesmart tuntee merkkituotteitten arvon ja se on osannut auttaa mm. S. Pellegrinon tunnettuuden kasvattamisessa. Tulevaisuudessa näen potentiaalia yhteistyömme kasvattamisessa ja syventämisessä entisestään."

Mika Laasonen
Sales Channel Manager
Altia Finland

2007

Kotivara Oy

"Kotivara Oy edustaa perheyhtiötä, jolla on 70v perinteet suomalaisessa vähittäiskaupassa. Kartoitimme vuonna 2007 myyntipalveluita tarjoavat yritykset ja saamiemme referenssien perusteella valitsimme kenttämyynti -yritykseksi Salesmart Oy:n. Yli 10 yhteistyövuoden aikana myyntitulokset ovat yltäneet asettamiimme tavoitteisiin. Olemme olleet erittäin tyytyväisiä luottokumppanimme toimintaan."

Miikka Orvola
Myynti- ja markkinointipäällikkö
Kotivara Oy

2010

Lindt & Sprüngli (Nordic) AB

"Siirsimme tuotteidemme myynnin SalesMartin vastuulle vuonna 2010. SalesMart on onnistunut kehittämään suklaidemme markkinaosuutta premium-suklaat tuoteryhmässä ja lanseerannut uusia tuotteita onnistuneesti kehittäen samalla meille tärkeää sesonkimyyntiä. Myyntimme on kasvanut vuosittain tavoitteiden mukaisesti ja katsomme luottavaisin mielin yhteistyötämme myös tulevaisuudessa."

Max Stenbäck
Maajohtaja
Lindt & Sprüngli (Nordic) AB

2011

Jalostaja

"Olemme ulkoistaneet kenttämyyntimme Salesmartille, yhteistyömme on jatkunut aina vuodesta 2011 asti. Salesmartin avulla tavoitamme tehokkaasti päivittäistavarakaupan myymälät koko maassa. Salesmartin kokenut myyntitiimi on onnistunut hyvin kampanjoiden ja sesonkien sisäänmyynnissä.”

Jaakko Lunden
Myyntijohtaja
Oy Lunden Ab Jalostaja

2017

Leipomo Rosten

Leipomo Rosten Oy on 80 vuotta sitten perustettu kotimainen leipomoalan yritys, joka on markkinajohtaja mm. siemennäkkileivissä. Ulkoistimme kenttämyyntimme Salesmartille vuoden 2017 alusta. Myynnin kehitys kuivatuotteissa on ollut erinomaista ja kasvu jatkuu edelleenkin. Salesmart on osoittautunut tehokkaaksi ja joustavaksi kumppaniksi, jonka kanssa päivittäinen yhteistyö on vaivatonta.

Timo Koponen
Myyntijohtaja
Leipomo Rosten Oy

Myynnin kasvattaja

Kerromme mielellämme kuinka olemme olemme kasvatteneet pitkäaikaisten kumppaniemme myyntiä.

OTA YHTEYTTÄ