Asiakassuhteet, ammattitaito ja luottamus.

Pyrimme aina tunnistamaan keinot myynnin kasvattamiseen sekä annamme aktiivisesti päämiehillemme palautetta yhteistyön kehittämiseksi. Onko yrityksellesi jokin tuoteryhmä, myyntialue tai kauppaketju tavallista haastavampi? Ota yhteyttä, ja mietitään yhdessä ratkaisu myynnin kehittämiseksi.

Lisää tehoa myyntityöhön

Kenttämyyntipalvelut

Kaupan keskittymisen myötä edustajat voivat toimia aktiivisesti vain muutamassa kauppaketjussa. Tämän vuoksi kenttämyynnin ulkoistaminen on kustannustehokas ratkaisu niin isoille kuin pienemmillekin yrityksille. Kun ulkoistat kenttämyyntisi meille, saat samalla myös ammattitaitoisen myyntijohtomme palvelut käyttöösi. Ota yhteyttä, se kannattaa!

Julkishallinto ja HoReCa

Yhteistyötä suurkeittiöissä ja tukkuliikkeissä

Vuosien yhteistyö julkishallinnon ja HoReCa-sektorin asiakkuuksissa on tehnyt meistä myös arvostetun kumppanin usealle suurkeittiöpuolen tavarantoimittajille. Teemme myyntityötä koko maan alueella ja olemme aktiivisesti mukana kehittämässä uusia ruokakonsepteja suomalaisille yhdessä asiakkaittemme ja päämiestemme kanssa.

Laajennettu kumppanuus

Keskusliike-yhteistyö

Meille voit tarvittaessa siirtää vastuun myös ketjuneuvotteluista haluamassasi kaupparyhmittymässä Suomessa ja Virossa. Neuvottelemme puolestasi kampanja- ja valikoimaratkaisut sekä osallistumme halutessasi myös markkinoinnin suunnitteluun. Tehtävän voi ulkoistaa meille myös määräajaksi.

Myynnin lisäpalvelut

Kaupan puhelinmyynti

Vaikka juuremme ovat vahvasti valtakunnallisessa kenttämyynnissä, tarjoamme lisäpalveluina puhelinmyyntiä päivittäistavarakauppoihin ja suurkeittiöihin. Puhelimella tavoitat tehokkaasti esim. pienemmät kaupat, joissa omat edustajat eivät käy. Palvelu toimii erinomaisesti kampanja-, sesonki- ja uutuusmyynnin tukena.

Hyödynnä verkostoamme

Nordic & Baltic -palvelut

Haluatko lisää myyntiä Suomen rajojen ulkopuolelta? Hyödynnä laajaa verkostoamme Pohjoismaissa ja Baltiassa. Meillä on jokaisessa maassa yhteistyökumppani, jonka kautta saat vastaavat palvelut kuin meiltä Suomessa. Ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää mahdolliisuuksista!

Kannattavaa myynninkasvua

Myynnin ulkoistaminen oikealle kumppanille on kustannustehokas ratkaisu myynnin kasvattamiseen.

OTA YHTEYTTÄ